کانگونیو

کتاب آنتیگون

"آنتیگونه" موارد قانون و اخلاقی را مطرح می کند که امروزه به همان اندازه که بیش از دو هزار سال پیش بود ، ارتباط پذیر است. فرقی نمی کند که این اولین خوانش مخاطب از نمایش نامه ی "سوفوکلس" باشد یا بیستمین دور آن، در هر صورت "آنتیگونه" چنان مخاطب را تحت تاثیر قرار داده و احساساتش را به جنبش در می آورد که تعداد کمی از آثار، قدرتی نظیر آن دارند.

کرئون: نه گفتن آسونه!

آنتیگون: همیشه آسون نیست.
کرئون: برای این‌که بگی باشه، باید عرق بریزی، باید آستینات رو بالا بزنی، دودستی زندگی رو بچسبی و نهایت تلاشت رو بکنی.

قیمت۱۶٬۰۰۰ تومان

لطفا گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. با تغییر گزینه‌ها قیمت ممکن است تغییر کند.

  • حجم

    122
    صفحه
  • قطع

    جیبی بزرگ
    11.5×16.5 سانتی‌متر
  • ناشر

    نشر نی
  • مترجم

    احمد پرهیزی
  • چاپ

    هفتم
    1398
  • ارسال از یک روز کاری بعد

    کتاب‌های چاپی روز بعد از سفارش شما صرفاً از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهند شد. با توجه به فاصله شما از شهر تهران، پست بسته شما را یک الی چهار روز بعد تحویل می‌دهد. در حال حاظر امکان ارسال کتاب با پیک وجود ندارد.

  • گارانتی بازگشت محصول تا ۷ روز

    هدف ما از ارایه این محصول انتقال ارزش به مشتریان‌مان است. در صورتی که بعد از خرید متوجه شدید که محصول برای شما ارزشمند نیست می‌توانید تا ۷ روز بعد از خرید، محصول را مرجوع کنید.

نویسنده کتاب

ژان آنوی

ژان آنوئی (زادهٔ ۲۳ ژوئن ۱۹۱۰ در بوردو — ۷ اکتبر ۱۹۸۷ در لوزان) دراماتورژ و نمایشنامه‌نویس قرن بیستم میلادی اهل فرانسه است. آنوئی مدتی منشی لویی ژووه کارگردان معروف تئاتر بود. او کار نویسندگی را با نمایش نامه سمور «L'Hermine»اغاز کرد که درسال 1932برصحنه رفت. نمایشنامه لاماندارین و نمایشنامه یک زندانی وجود داشت که بترتیب در سالهای 1933و 1935برروی صحنه رفتند موفقیت زیادی برای او همراه نداشتند، اما نمایش نامه ی مسافر بی توشه در 1937با پیروزی همراه شد. در سال 1944نمایش آنتیگون مورد تحسین منتقدان واقع می شود. آنوئی در انتیگون رئالیسم را با افسانه های تراژیک یونان باستان درهم می امیزد. در سال 1953او نمایش چکاوک را می نویسد. شخصیت های داستانهای ژان انوئی درجستجوی خوشبختی هستند اما از انجا که بدنامی را نمی پذیرند به ان دست نمی یابند. ایده ال انان در قهرمانی، دانایی و یا ناسازگاری با معاصرینشان است.