کانگونیو

پژوهش چگونه باید سامان یابد؟

 دانالد گیلیس،استاد بازنشسته دپارتمان مطالعات علم و فناوری کالج دانشگاهی لندن متخصص فلسفه و تاریخ علم و ریاضیات است، و پیش‌تر دو کتاب «فلسفه علم در قرن بیستم» و «نظریه‌های فلسفی احتمال» او در ایران منتشر شده است. گیلیس در کتاب «پژوهش چگونه باید سامان یابد؟» ، بر اساس دانش خود، با مسئله بزرگی دست و پنجه نرم کرده است، پژوهش در یک جامعه چگونه باید سازماندهی شود تا کیفیت مطلوب حاصل آید؟ او در کتاب حاضر، برای مواجهه با این مسئله، دو تجربه بریتانیایی را تبیین و نقد می‌کند و نهایتا خود سامانه‌ای را به عنوان بدیل پیش روی می‌نهد. این کتاب ممکن است چهار گروه مخاطب را به خود جلب کند: نخست، آن دسته از دانشجویان و پژوهشگران حوزه فلسفه علم که مشتاقند مواجهه یک فیلسوف علم را با یک مسئله جدی مدیریتی و سیاستی تجربه کنند. دوم، آن دسته ازدانشجویان و پژوهشگران حوزه مدیریت و سیاست‌گذاری علم که مشتاقند درک عمیق‌تری از الگوها، رویکردها و راهبردهای مطرح در رشته خود ، دست کم در مسئله طرح شده در کتاب، بیابند. سوم، آن دسته از مسئولات و مدیران که علاقه‌مندند بر اساس حمت، بصیرت وبهره‌مندی از ایده و تجربه اهل تجربه و اندیشه، برای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و اعضای هیئت علمی کشور، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کنند. چهارم؛ آن دسته از اعضای هیئت علمی که نسبت به الگوهای جا افتاده برای ساماندهی و ارزیابی فعالیت پژوهشی در کشور نقد و اعتراض دارند و به دنبال بدیل‌های جایگزین می‌کردند. 

قیمت۱۹٬۰۰۰ تومان

لطفا گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. با تغییر گزینه‌ها قیمت ممکن است تغییر کند.

  • بخش یکم: نقد طرح پژوهش سنجی

    فصل اول: لزوم ارزیابی "طرح پژوهش‌سنجی" فصل دوم: همتاداوری و مشکلات آن فصل سوم: تبیین ناکامی همتاداوری، پارادایم‌ها و برنامه های پژوهشی فصل چهارم: خطاهای نوع یک و نوع دو، دور انداختن الماس های صورتی فصل پنجم: رای نهایی درباره طرح پژوهش سنجی

  • بخش دوم: نقد سامانه جدید معیارمحور

    فصل ششم: آیا سامانه معیارمحور بهتر است؟

  • بخش سوم: پیشنهاد سامانه جدید برای سازماندهی پژوهش ها

    فصل هفتم: دلایل تاثیر منفی طرح پژوهش سنجی بر آموزش فصل هشتم: چرا پاداش دادن به آموزش ارتقای پژوهش را در پی خواهد داشت؟ فصل نهم: نقشی جدید برای همتاداوری فصل دهم: ارتقای نقش اداره و مدیریت - بررسی یک مثال فصل یازدهم: ارتقای نقش اداره و مدیریت - مغالطه فروشگاه

  • حجم

    ۱۹۲
    صفحه
  • قطع

    رقعی
    ۲۱.۵ × ۱۴.۵ سانتی‌متر
  • ناشر

    نشر اختران
  • چاپ

    اول
    ۱۳۹۶
  • مترجم

    مصطفی تقوی، زهره کریم‌میان
  • ارسال از یک روز کاری بعد

    کتاب‌های چاپی روز بعد از سفارش شما صرفاً از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهند شد. با توجه به فاصله شما از شهر تهران، پست بسته شما را یک الی چهار روز بعد تحویل می‌دهد. در حال حاضر امکان ارسال کتاب با پیک وجود ندارد.

نویسنده کتاب

دانالد گیلیس

دانالد ای. گیلیس (متولد 1944) فیلسوف و مورخ علم و ریاضیات انگلیسی است. وی یک استاد ممتاز در بخش مطالعات علوم و فناوری در دانشگاه کالج لندن است. گیلیس پس از تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته ریاضیات و فلسفه در کمبریج، دانشجوی کارشناسی ارشد کارل پوپر و ایمره لاکاتوس (سرپرست رسمی دکترای وی) در دانشکده اقتصاد لندن شد و در آنجا دکترای خود را در زمینه های احتمالات به پایان رساند. گیلیس رئیس گذشته و معاون فعلی انجمن فلسفه علوم انگلیس است. وی از سال 1982 تا 1985 سردبیر مجله بریتانیا برای فلسفه علم بود.