کانگونیو

کتاب شگرف و شگفت

کتاب حاضر دربردارندة جستارها و نوشتارهایی دربارة فرهنگ و ادب ایران‌زمین است که به قلم «دکتر میرجلال‌الدین کزازی» به نگارش درآمده است. این کتاب در سه فصل با عناوین جستارها، نوشته‌های نگارین و جستارهای کوتاه و چند دیباچه تدوین‌شده؛ به موضوعات مختلف دربارة تاریخ، فرهنگ و تمدن و ادبیات ایران پرداخته است.

انای دادار را سپاس بی‌شمار که بار دیگر مرا از مهر و نواخت بسیار خویش بهره‌مند و برخوردار گردانید و توان آن ارزانی داشت که جُنگی از جستارها و نوشته‌هایم را در دفتری گردآرم، ... با این امید و آرمان که مگر خواندن آن‌ها این گرامیان فرهیخته را خوش و دلپسند بتواند افتاد و کلیدی کارآمد به دست‌شان بتواند داد تا درهایی تاکنون ناگشاده را از فرهنگ گرانسنگ ایران و زبان دلاویز پارسی و ادب شگرف و شورانگیز آن بر روی خویش بتوانند گشاد‌ 

قیمت۲۴٬۵۰۰ تومان

لطفا گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. با تغییر گزینه‌ها قیمت ممکن است تغییر کند.

  • حجم

    244
    صفحه
  • قطع

    رقعی
    14×21 سانتی‌متر
  • ناشر

    نشر ترنگ
  • نویسنده

    دکتر میر جلال الدین کزازی
  • چاپ

    اول
    1397
  • جستارها

  • نوشته‌های نگارین و جستارهای کوتاه

  • چند دیباچه

  • ارسال از یک روز کاری بعد

    کتاب‌های چاپی روز بعد از سفارش شما صرفاً از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهند شد. با توجه به فاصله شما از شهر تهران، پست بسته شما را یک الی چهار روز بعد تحویل می‌دهد. در حال حاضر امکان ارسال کتاب با پیک وجود ندارد.

نویسنده کتاب

دکتر میر جلال الدین کزازی

میرجلال‌الدین کزازی (زادهٔ ۲۸ دی ۱۳۲۷ در کرمانشاه) استاد دانشگاه، شاعر، نویسنده، مترجم، شاهنامه‌پژوه و ادیبِ ایرانی است. او از چهره‌های ماندگار فرهنگ و ادب ایران در پنجمین همایش چهره‌های ماندگار به سال ۱۳۸۴ است. وی مشهور به بهره‌گیری از واژه‌های پارسی سره در نوشته‌ها و گفتار خود است. کزازی عضو هیئت امنای بنیاد فردوسی است. کزازی در دانشکدهٔ ادبیات فارسی و علوم انسانی دانشگاه تهران دوره‌های گوناگون آموزشی را سپری کرد. وی در سال ۱۳۵۱ خورشیدی مدرک کارشناسی در رشتهٔ زبان و ادب فارسی از دانشگاه تهران را به دست آورد و به سال ۱۳۷۱، پایان‌نامهٔ دکترای خود را با نام نمادشناسی در شاهنامه نوشت. وی عضو هیئت علمی در دانشکدهٔ ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی وابسته به دانشگاه علامه طباطبایی بود. او افزون‌بر زبان فرانسوی که از سالیان خردی با آن آشنایی یافته‌است، با زبان‌های اسپانیایی و آلمانی و انگلیسی نیز آشناست و تاکنون ده‌ها کتاب و نزدیک به سیصد مقاله نوشته‌است و در همایش‌ها و بزم‌های علمی و فرهنگی بسیاری در ایران و کشورهای دیگر سخنرانی کرده‌است.