پوست در بازی
پرمخاطبترین کتاب لیست پرفروشترینهای نیویورک تایمز. اثری جسورانه از نویسندهی کتاب قوی سیاه که بسیاری از باورهای مشهور و قدمتدار را در مورد ریسک و پاداش، سیاست و مذهب، مبادلات مالی و مسئولیتپذیری شخصی را به چالش میکشد.
در بحثبرانگیزترین و عملگرایانهترین کتابی که تا کنون منتشر کرده، یکی از پیشروترین متفکران زمانهی ما توصیف دیگری از مفهوم درک دنیا، رشد شغلی، کمک به داشتن یک جامعه عادلانه و منصفانه، تشخیص مهملات و متقاعدسازی دیگران به ما میدهد. نسیم نیکولاس طالب با ارجاع به مثالهایی از حمورابی تا سنکا، آنتائوس غولپیکر تا دونالد ترامپ، نشان میدهد که چطور میل به پذیرفتن ریسک ویژگی ذاتی قهرمانان، قدیسها و افراد مترقی بوده است.
مثل همیشه در متنی با ویژگیهای کلاسیک که به سادگی میشود فهمید، طالب باورهای مشهور و قدمتداری که در مورد ارزشمندی افرادی که طرفدار مداخلههای نظامی هستند، سرمایهگذاریهای مالی انجام می دهند و باورهای مذهبی را تبلیغ میکنند به چالش میکشد. از میان بینشهایش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای عدالت اجتماعی روی تقارن و به اشتراک گذاشتن ریسک تمرکز کنید. شما نمیتوانید سود به دست آورید و ریسک را به دیگران منتقل کنید، همان طور که بانکدارها و شرکتهای بزرگ همین کار را میکنند. شما نمیتوانید بدون قبول مسئولیت ریسکهای خودتان و پرداخت ضررهایتان ثروتمند شوید. اجبار به داشتن پوست در بازی بهتر از هزاران قانون و ظابطه این عدم تقارن را حل میکند.
لطفا گزینههای مورد نظر خود را انتخاب کنید. با تغییر گزینهها قیمت ممکن است تغییر کند.
حجم
۳۵۰صفحهقطع
رقعی۱۴×۲۱ سانتیمترناشر
انتشارات نوینمترجم
هادی بهمنیچاپ
هفتم۱۳۹۹
نویسنده کتاب
نسیم نیکلاس طالب
نسیم طالب (Nassim Nicholas Taleb) نویسنده، تحلیلگر مالی و ریسک، استاد دانشگاه و متخصص آمار است و کتابهای مشهوری با نام پوست در بازی، قوی سیاه، پادشکننده و ... دارد. او در اغلب کتابهایش به بحث ریسک، عدم قطعیت و تصادفی بودن پرداخته است و تلاش کرده است به مسائل مختلف اجتماعی و اقتصادی از این دید بنگرد. نسیم طالب که یک متفکر لبنانی-آمریکا است، در حوزه تخصصی بررسی احتمال در موضوعات مختلفی چون اقتصاد، بورس، فلسفه، منطق, زندگی روزمره و ... فعالیت دارد. نسیم طالب بعد از بحران مالی آمریکا در سال ۲۰۰۸ مشهور شد، چراکه او در سال ۲۰۰۷ در کتاب قوی سیاه چنین بحرانها و اتفاقاتِ پیش بینی ناپذیری را گوشزد کرده بود و خود نصیم طالب از بحران مالی آمریکا (به این دلیل که وقوعش را پیش بینی کرده بود) بهره مالی زیادی برد.