کانگونیو

برای شروع کسب‌وکار نیازی به بیزینس پلن یا فکرهای بزرگ نیست

دِرِک سیورز (Derek Sivers) موزیسینی موفق بود که از علاقه‌ی خودش یعنی موسیقی، درآمد خوبی داشت. تا اینکه تصمیم می‌گیرد که موسیقی خود را به صورت آنلاین هم بفروشد ولی گزینه مناسبی برای اینکار پیدا نمی‌کند. به همین خاطر خودش دست به کار می‌شود و با خرید یک کتاب در مورد برنامه‌نویسیِ وب‌سایت و با تلاش زیاد وب‌سایت خودش را راه می‌اندازد. بعد از چند سال این وب‌سایت تبدیل به بزرگ‌ترین فروشگاهِ آثار موزیسین‌های مستقل می‌شود. ده سال بعد دِرِک این شرکت را به قیمت ۲۲ میلیون دلار می‌فروشد. در کتاب «هرچی تو می‌خوای» متوجه می‌شوید که دِرِک برای پی‌نمودن این مسیر نیازی به بیزینس پلن یا برنامه جامع کسب‌وکار نداشت و احتمالا شما هم نیازی به این مورد ندارید. نیازی نیست که بزرگ فکر کنید، در واقع احتمالا کوچک فکر کردن می‌تواند براتیان مفیدتر باشد. با آنچه که دارید کار را شروع کنید، به مشتریان بیشتر از خودتان اهمیت بدهید و کسب‌وکارتان را طوری اداره کنید که گویا نیازی به پول ندارید.

آرش مدرسی در مورد کتاب «هرچی تو می‌خوای»

داستان زندگی و کسب‌وکار دِرِک سیورز تفسیر عینی این جمله از کنفسیوس است که: «به جای لعنت فرستادن به تاریکی، شمعی روشن کن». بله فقط یک شمع روشن کن نه یک مشعل یا چلچراغ؛ یک حرکت کوچک، یک گام ناچیز. اما آن را انجام بده. سفر را شروع کن تا مسیر خودش را به تو نشان دهد. بدون برنامه‌های بلند مدتِ استراتژیک آن‌چنانی، حتی بدون تصورِ شفاف و روشنی از هدف و مقصد نهایی. بدون انتظارات عجیب و غریب از خودت. تنها با شروع کردن، با برداشتنِ قدمِ اول، داستان شروع می‌شود و ادامه آن در اختیار ما نیست.

ریشما سوجانی، نویسندهٔ کتاب «شجاع باش دختر»

ما به پسران‌مان شجاع بودن را می‌آموزیم و به دختران‌مان عالی و بی‌نقص بودن را. در حالی که تنها با شجاع‌بودن و رهایی از کمال‌گرایی است که دختران می‌توانند اعتماد‌به‌نفس خود را بیابند و هر چیزی را که ناراضی‌شان می‌کند پشت‌سر بگذارند و به دنبال چیزهایی باشند که واقعا با شور‌وشوق می‌خواهند.

مگان دیواین نویسندهٔ کتاب «عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست»

«اندوه همان عشق است در وحشی‌ترین و دردناک‌ترین شکل خود، واکنشی طبیعی و عاقلانه به از دست دادن». اما چرا فرهنگ ما اندوه را بیماری‌ای می‌داند که باید درمان شود، آن هم در سریع‌ترین زمان ممکن؟ در این کتاب مگان دیواین رویکردی جدید و عمیق به تجربه‌ی اندوه و همچنین نحوه‌ی تلاش ما برای کمک به کسانی که مصیبت دیده‌اند ارائه می‌دهد.

کتاب قصه های شب برای مدیران

به بیان خود نویسندهٔ کتاب، نام «قصه‌های شب» از این رو برای این کتاب انتخاب شده است که شب‌هنگام، پیش از خواب، برای مدیران زمان خوبی برای تأمل و تفکر است، زمانی است که از دنیای پرآشوب مدیربودن رها شده‌اند و اندک فرصتی برای تعمق دارند تا فردا را متفاوت آغاز کنند. امیدوارم داستان‌های این کتاب و تعمق‌های کوتاه شبانه شما را به مدیری توانمند‌تر و اثربخش‌تر تبدیل کند.

ویرایش جدید کتاب «تست مامان» منتشر شد

چطور با مشتری‌ها صحبت کنیم و با وجودِ دروغ‌هایی که از همه می‌شنویم، بفهمیم که آیا ایده‌مان به درد می‌خورد یا نه. کتاب تست مامان،‌ کتابی کم حجم و ساده، در مورد یادگیری از مشتریان برای اعتبارسنجی ایده‌های کسب‌وکاری و همینطور فروش بیشتر به مشتریان است. هم‌اکنون می‌توانید ویرایش دوم این کتاب را که با مجوز رسمی از ناشر اصلی توسط تیم پینگونیو ترجمه شده بود تهیه و مطالعه کنید.

مهدی ناصری، تحلیل‌گر داده‌های کسب‌وکار در کافه‌بازار در مورد کتاب «تست مامان»

یکی از مباحث مهم در زمینه کسب‌وکار و استارتاپ‌ها، دانش مربوط به «یادگیری از مشتری» یا «توسعه مشتری» یا «ارزیابی مشتری» یا «گفتگو با مشتری» است که با وجود رشد قابل توجه محتوای جهانی، به شدت دچار فقر و کمبود منابع دست اول در داخل ایران بودیم. «تست مامان» یکی از این کتاب های خوب بود که مدت‌ها پیش تعریفش رو شنیده بودم و بیصبرانه منتظر بودم نسخه انگلیسی یا فارسی اون رو داشته باشم. تا اینکه کتاب خود در یک فرایند استارتاپی با محوریت تیم پینگونیو ترجمه شده و به بازار ارائه شد… نویسندهٔ کتاب تجربه خوبی در این حوزه داره و تمام کتاب رو نه برمبانی علمی یا تئوری بلکه برمبنای تجربیات عملی خودش نوشته.

بیل گیتس، در مورد کتاب «هر اتفاقی دلیلی دارد»

«این کتاب دلخراش، در عین حال به ‌شدت بامزه است. یکی از بهترین کتاب‌ها در موضوع مواجهه با شرایط سخت و مرگ.» وقتی کیت باولر ۳۲ ساله بود همه چیز در زندگی او به نظر عالی می‌رسید؛ او با عشق دوران دبیرستان خود ازدواج کرده بود یک فرزند دوست داشتنی داشت. اما ناگهان خبر ابتلای او سرطان پیشرفته همه زندگی او تحت تاثیر قرار می‌دهد. کیت در کتاب «هر اتفاقی دلیلی دارد» با لحنی روراست و صمیمی در مورد مشاهدات خود از مرگ و چیزهایی که از آن برای زنده‌بودن یادگرفته است می‌نویسد.

سث گودین، کارآفرین و نویسنده مطرح آمریکایی در مورد کتاب «مینیمالیسم دیجیتال»

«شما کاربر نیستید، محصول‌اید. قطع کنید، خارج شوید و مسیر دیگری برای حضور در این جهان بیابید. آفرین. آفرین کال نیوپورت! این کتاب راهنمایی ارزشمند برای آدم‌های خوب است.» مینیمالیسم دیجیتال بهترین کتابی‌ست که بعد از مدت‌ها در مورد روابط پر اضطراب‌تان با فناوری خواهید خواند. اگر دنبال نقشه‌ی راهی برای رها کردن خودتان از قید‌و‌بند ایمیل، شبکه‌های اجتماعی، گوشی هوشمند و صفحه‌ی نمایش هستید، این کتاب را بخوانید.

وقت آن رسیده که حقوق کافی تمام افراد جامعه را از دم در تحویل‌شان دهیم فارغ از اینکه در ماه گذشته کاری انجام داده‌اند یا نه

تک‌تک پیشرفت‌های تمدن همگی رویاهای دست‌نیافتنی و آرمانشهر افرادی بود که نه چندان قبل‌تر از ما زندگی می‌کردند. کتاب «آرمان‌شهری برای واقع‌گراها» ایده‌های آرمانشهری جدیدی را مطرح می‌کند، ایده‌هایی نظیر ریشه‌کن کردن فقر و یک هفته کاری ۱۵‌ساعته که احتمال دارد حتی در دوره زندگی ما هم به حقیقت بپیوندد.

کتاب «سیزده دلیل برای اینکه»

این کتاب رمانی از جی اشر (Jay Asher) است که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد و در فهرست کتاب‌های پرفروش نیویورک تایمز در ژوئیه ۲۰۱۱ به رتبه یک رسید. مجموعه تلویزیونی «۱۳ دلیل برای اینکه» از نت‌فلیکس از روی این کتاب ساخته شده‌است. داستان این کتاب دربارهٔ خودکشی یک دختر بنام هانا بیکر در دبیرستان و دلایل آن است.